Stanley Tsuchikage
Počet príspevkov : 60 Join date : 03.08.2010 Age : 29 Bydlisko : Bratislava,Vrakuňa
| Predmet: Soukromá Místa St august 04, 2010 2:23 am | |
| Soukromá Místa Popis:
Sú vaše súkromné miesta, inými slovami vaše ninja príbytky. Zde píšou všichni, kteří se nacházají v nějákém soukromém místě. Od Sídel těch nejrůznějších Klanů, přes domy Genninů. Pokud píšete, tak prosím dodržte "formát".
Zde se také píšou veškeré nákupy, návštěvy lázní, návštěvy hospod a tomu podobné věci. !!!Sú tu aj miesta ktoré majú svoje vlastné Témy!!!
Formát:
Dom Kazua Kazuo Turaki
Prišiel som do domou.................................................... | |
|
Tsukiyama Haruno Genin
Počet príspevkov : 10 Join date : 03.08.2010
| Predmet: Re: Soukromá Místa Ut august 17, 2010 6:09 am | |
| Mayu Tadaki
Ráno som sa zobudila na zvonenie otravného budíka. Zobrala som ho a hodila na stenu presne kde som mala priloženú takú trochu väčšiu kocku z peny a na zemi vankúš. Pretočila som som sa ešte na bok a zamrmlala som si popod nos ako neznášam toto vstávanie a nakoniec som vstala. Prišla som ku budíku, zdvihla som ho a položila späť. Oplatilo sa tam dávať tie nárazové protiopatrenia. Skonštatovala som a išla vybrala som sa obliecť. Nahodila som na seba svoje ninja oblečenie a vybrala som sa do kuchyne najesť a následne do kúpeľne umyť. Pri dverách som sa ešte obula a vyrazila som do pracovne Tsuchikageho. | |
|