Misaki Tanaka
Počet príspevkov : 1 Join date : 11.08.2010
| Predmet: Misaki Tanaka Št august 12, 2010 4:28 am | |
| Meno a priezvisko: Misaki Tanaka Vek: 15 Vzťahy: Vychádzam so všetkými. Rodina: Mladší brat, ktorý je smrteľne chorý. Názov klanu: -- Miesto pôvodu: Konohagakure no sato Fóbie: Bojím sa nemocníc. Hodnosť : genin Pohlavie: muž Sen: Ovládať všetky techniky. Klan: --- Kekkei Genkai: --- Schopnosť Kekkei Genkai: ---- Štýl boja: -Taijutsu: Málo -Ninjutsu: Častejšie -Genjutsu: Veľmi často - Zbraň, vybavenie: drevená palica Schopnosti: Som pomalý, ale o to vytrvalejší. Z boja nikdy neutekám. Dokonale ovládam svoju chakru a preto sa vyčerpá len veľmi pomaly. Rýchlo sa regenerujem. Podstata: Doton Výzor: Mám krátke červené vlasy až na dva dlhé zapletené pramienky. Nosím zelenú šatku obviazanú okolo čela. Zlatý medailón, ktorý mi dala mama na moju ochranu. Oblečené mám červené tričko, hnedú bundu a čierne nohavice. Vlastnosti: Úprimný - niekedy až drzo úprimný, rozvážny, flegmatický, niekedy introvert, lenivý, mám zmysel pre humor, ale iba keď chcem. Hmotnosť: 50 Výška: 170 Obľúbené: Manga, Hudba, Pizza. Neobľúbené: Špenát. Ľudia, ktorý si nevedia povedať svoj názor, Zvláštnosti: Milujem piercing-y ale bojím si nejaký dať Životopis postavy: Narodil som sa dva dni pred Vianocami v znamení kohúta. Bol som nečakané dieťa. Keď som mal päť rokov otec nás opustil. Mama mi nikdy nepovedala prečo vlastne odišiel. Často som ju videl uplakanú. Onedlho na to zistila, že je tehotná. Čakala môjho mladšieho brata, ktorému dala meno Hiro. Vždy som na neho žiarlil a mame som to vôbec neuľahčoval. Vadilo mi, že mu venuje väčšiu pozornosť ako mne. Keď som mal desať zomrela nám mama. Dostala sa medzi súboj dvoch nindžov. Nešťastnou náhodou ju zasiahli a mama zomrela na mieste. Ostali sme s bratom sami. Hiro vážne ochorel a lekári mu dávali maximálne dva roky života. Začal som sa o neho starať. Kradol som ovocie, pečivo a lieky aby sme prežili. Neskôr, keď ma prichytila staršia obchodníčka, dala mi prácu. Zarábal som si a už nikdy som nekradol. Odvtedy prešlo už päť rokov. Hiro žije aj keď len zo dňa na deň. Ja trénujem aby som bol silným nindžom a mohol tak ochraňovať nevinných. Bezo mňa by brat neprežil, preto sa musím z každého boja vrátiť živý a ešte silnejší! On je moja motivácia. Obrázok - Spoiler:
Schopnosti - Spoiler:
Kori Shinchuu no jutsu
Doton: Shinjuu Zanshu no jutsu Kawarimi no jutsu
Naposledy upravil Misaki Tanaka dňa Št august 12, 2010 5:32 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
MesSk0 Hokage/Hl.Admin
Počet príspevkov : 87 Join date : 02.08.2010 Bydlisko : Slovensko/Bratislava/Vrakuňa
| Predmet: Re: Misaki Tanaka Št august 12, 2010 4:59 am | |
| | |
|