Vek : 14 Meno: Youichi Shuuhei
Vzťah: Má rád dvojích priatelov.
Rodina: Youichiho rodičia boli zabytý neznámim shinobi. Ale jeho otec mu ešte před smrtou dal svoju zbran so svitkom. A zveril mu aj jeho sen…“Chcem aby si prežil dobrý a poctivý život shinobiho“
Klan: --
Dedina: Konohagakure no sato
Fóbia: Bojí sa toho, že nedokáže splniť otcov sen.
Hodnosť : Genin
Pohlavie: Muž
Sen: Splniť otcov sen a stať sa čo najlepším shinobim.
Názov klanu : --
KG: --
Schopnosť Kekkei Genkai: --
Štýl boja: taijutsu-má zvláštny druh taijutsu pri ktorom používa bežne taijutsu techniky do ktorých pridá svoje zbrane… ovláda ho na 80%(priklad-pri Konoha Senpuu sa používajú nohy ale Youichi tam použije svoje zbrane...samozrejme že túto techniku ešte nevie to je len príklad)
Ninjutsu- ovláda ho na 10% ale keď ho používa pomocou svojej zbrane tak aj na 20%
Genjutsu – nevie
Zbraň: Používa zbraň po svojom otcovi. Sú to 2 obojstrané kosy(tvar T) spojené reťazou ktorú vie pomocou chakry predĺžiť a ešte aj ZVN
Schopnosti: Bojuje na strednú vzdialenost a dokáže aj na blizko. Zásobu chakry ma priemernú. Rýchlost je trocha večšia jako priemerná a sila je velká.
Podstata: Fuuton
Výzor: Krátke tmavé vlasy, oči má modré. Na lavom líci ma vytetované 69 a modrý pásik. A na pravej strane tváre ma tri jazvy tiahnuce sa od čela cez oko až po bradu. Nosí náhrdelnik a náramek a čierne oblečenie s otrhnutými rukávmi.
Vlastnosti: Veselý, dobře vychovaný a občas trocha bláznivý.
výška: 171
váha: 53kg
Obľúbené: Rád sa zabáva a robí sprostosti.
Neoblíbené: Keď musí sedeť na mieste a počúvať čo ,mu niekto rozpráva.
Zvláštnosti: Tetovanie na jeho lavom lici je vlastne datum 6.9. keď mu otec zveril jeho sen. A tie tri jazvy má z prvého treningu s otcovou zbranou.
Životopis Narodil sa 7.7. v znamení rak. Od 6 rokov ho otec začal trénovať aby bol dost silný. Jako 10 ročny nastúpil do akademie. Bol velmi usilovný. V 14 odmaturoval a keď sa vrátil domov tak zistil že jeho matka je mrtva a otec umiera. Vtedy mu dal otec zbraň a svitok. Od tej doby je Youichi veselý aby si získal vela priatelov a nebol sám
Obrázok:
- Spoiler:
Jutsu: taijutsu-Konoha Senpuu(Tornádo z listové)